Καλέστε μας: (30) 271 500 7003 - Mail info@netrific.gr
Καλωσήλθατε στην Netrific! Είμαστε μια εταιρεία που αναπτύσσει και εγκαθιστά εξειδικευμένα δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών για τηλεπικοινωνίες και δεδομένα

Δίκτυα

Αναπτύσσουμε δίκτυα μελετώντας τις ανάγκες και υπηρεσίες του πελάτη ακολουθώντας όλες τις τελευταίες ενσύρματες και ασύρματες τεχνολογίες.

Περισσότερα →


Monitoring

Εγκατάσταση των controller των συσκευών που αγοράζετε σε δικό σας Cloud VPS server με αδιάλειπτη λειτουργία & ασύλληπτη ταχύτητα.

Περισσότερα →

Σύντομη παρουσίαση

Γιατί να επιλέξετε την Netrific

Η εμπειρία μας στον χώρο του web hosting από το 2006 αλλά και της τεχνολογίας των δικτύων από το 2008 μας οδήγησαν στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για πελάτες που θέλουν αξιόπιστες λύσεις, αδιάλειπτη λειτουργία και ασύγκριτη υποστήριξη.
Επενδύσαμε στην κατάρτιση, μέσω μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στα δίκτυα αλλά και σε πιστοποιήσεις που καλύπτουν τις τελευταίες τεχνολογίες όπως CCNA Route & Switch και MTCNA.
Ήδη προγραμματίζουμε την περαιτέρω εκπαίδευση και σε άλλες εταιρείες κατασκευής δικτυακών συσκευών για την καλύτερη δυνατή παραμετροποίηση των συσκευών που χρησιμοποιούμε στους πελάτες μας.
Back to Top