Καλέστε μας: (30) 271 500 7003 - Mail info@netrific.gr

Τοπικά Δίκτυα (LANs).

Τοπικά δίκτυα και δομημένη καλωδίωση

netrific.gr / Δίκτυα / Τοπικά Δίκτυα (LANs)

Η ομάδα μας αποτελείται από μηχανικούς με εμπειρία, πιστοποιημένους και εξειδικευμένους στον τομέα των δικτύων

Τοπικά Δίκτυα (LANs)

Η Netrific εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη διαφόρων τοπικών δικτύων (Local Area Networks, LANs). Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, από τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση δικτύων για μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως επίσης και για μικρά γραφεία.

Η ομάδα μας αποτελείται από μηχανικούς με εμπειρία, πιστοποιημένους και εξειδικευμένους στο τομέα των δικτύων. Η δουλειά μας ξεκινάει από την πρώτη συνάντηση, την γνωριμία όπου θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε λύσεις που περιλαμβάνουν μελλοντική επέκταση και θα σας βοηθήσουμε να αποφύγετε κοινά και συνήθως ακριβά λάθη.

Η Netrific θα σας προτείνει μια πλήρη πρόταση η οποία περιλαμβάνει το υλικό εγκατάστασης, τον σχεδιασμό του δικτύου και αναλυτική λίστα για την εργασία, τα αναλώσιμα αλλά και το monitoring του δικτύου σας, σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

structuredcableing

Δομημένη καλωδίωση

Η δομημένη καλωδίωση αντικαθιστά πολλαπλές καλωδιώσεις με μια μόνο υποδομή καλωδίων μεταφέροντας δεδομένα (PCs, Servers), εικόνα (CCTV) και φωνή (VoIP). Η υποδομή αυτή μεταφέρει απρόσκοπτα κάθε είδους δικτυακές υπηρεσίες.

Η Netrific αναλαμβάνει την εγκατάσταση καλωδίωσης Cat5 & Cat6, καμπινών rack, patch panels, switches και routers. Το αποτέλεσμα είναι ένα ενωποιημένο δομημένο σύστημα καλωδίωσης που καλύπτει όλες τις ανάγκες του δικτύου σας επιτρέποντας έτσι στους χρήστες την ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές που επιθυμούν.

Χαρακτηριστικά

  • Καλωδίωση Cat5 & Cat6, οπτικών ινών σε patch panels
  • Εγκατάσταση καναλιών για την απόκρυψη καλωδίων
  • Εγκατάσταση 10/100 και gigabit switches
  • Εγκατάσταση καμπινών rack με UPS, fans κλπ
Back to Top