Καλέστε μας: (30) 271 500 7003 - Mail info@netrific.gr

WiFi hotspot για τουριστικές επιχειρήσεις.

Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ & Μπαρ

netrific.gr / Δίκτυα / WiFi hotspot για τουριστικές επιχειρήσεις

Το WiFi δεν είναι απλά μια ακόμα επιπλέον υπηρεσία. Είναι αναγκαία προϋπόθεση για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Καφέ αντιμετωπίζουν μια συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των επισκεπτών για συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο.

Επισκέπτες

Αυξήστε τους επισκέπτες σας παρέχοντάς τους μια αξιόπιστη υπηρεσία.

Εισόδημα

Εξασφαλίστε επιπλέον εισόδημα μέσω της χρέωσης πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Social Media

Βελτιώστε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω landing page.

Τεχνολογία

Εγγυημένο uptime πρόσβασης, ασφαλές, τελευταίας τεχνολογίας WiFi δίκτυο.

Εγκαθιστούμε WiFi hotspot στον χώρο σας δωρεάν!

Αν είστε ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης και ενδιαφέρεστε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας αξιόπιστη WiFi πρόσβαση ώστε να αυξήσετε τα κέρδη της εταιρείας σας επικοινωνήστε μας ώστε να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας με την Netrific. Εμείς θα αναλάβουμε την αξιοποίηση του υπάρχοντος δικτύου σας αλλά και την απαραίτητη παραμετροποίηση ώστε το WiFi σας να μετατραπεί σε πηγή εσόδων αλλά και αξιόπιστης υπηρεσίας προς τους επισκέπτες σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Χαρακτηριστικά


Εικόνα

Με τις δυνατότητες που προσφέρει η Netrific, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας λογότυπο αλλά και φωτογραφίες στην landing page των επισκεπτών.


Voucher πρόσβασης

Μπορείτε να εκτυπώνετε voucher πρόσβασης στο WiFi δίκτυο σας ορίζοντας από πριν τα χαρακτηριστικά πρόσβασης που θέλετε να δίνετε στους πελάτες σας.


Στατιστικά

Δυναμικά στατιστικά που ανανεώνονται άμεσα ώστε να έχετε άμεση πληροφόρηση για τους συνδεδεμένους χρήστες, στοιχεία, χρόνους, χρήση (traffic) και κέρδη.


Πρόσβαση

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά πακέτα πρόσβασης στο WiFi σας σύμφωνα με τους επισκέπτες και ανάλογα με τις ανάγκες τους. Δημιουργώντας πακέτα πρόσβασης καλύπτετε από τον πιο απλό ως τον πιο απαιτητικό χρήστη.


Πληρωμές

Σε περίπτωση που επιλέξετε την χρέωση πρόσβασης στο διαδίκτυο, τα WiFi hotspot της Netrific δέχονται όλες τις πιστωτικές κάρτες μέσα από το ασφαλές και διεθνής αξιοπιστίας περιβάλλον της PayPal.


Τεχνολογία

Ως εγγεγραμμένο μέλος στα μητρώα της ΕΕΤΤ η Netrific δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί αυστηρά όλα τα πρότυπα ασύρματης επικοινωνίας όπως ορίζονται από διεθνής κανονισμούς αλλά και την Ελληνική νομοθεσία.


Monitoring

Είμαστε στην διάθεσή σας 24/7/365 για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με το δίκτυο σας, αναλαμβάνουμε δωρεάν μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης ή μη την άμεση επίλυση τεχνικών βλαβών.


Προσωπικά Δεδομένα

Η Netrific εφαρμόζει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας, για να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την τεχνολογική εξέλιξη αλλά και τα διεθνή πρότυπα.


Ασφάλεια

Για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών, η Netrific εγκαθιστά τοίχος προστασίας (Firewall) αποτρέποντας την πρόσβαση σε ιστοσελίδες ή εφαρμογές που μπορεί να βλάψουν το δίκτυό σας.

Back to Top