Καλέστε μας: (30) 271 500 7003 - Mail info@netrific.gr

Ποιοί είμαστε.

Λίγα λόγια για εμάς

netrific.gr / Ποιοί είμαστε

Η εταιρία Netrific ιδρύθηκε το 2013 ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων σε ανταγωνιστικές τιμές προσφέροντας άρτια τεχνική υποστήριξη και διαρκή αναβάθμιση υπηρεσιών ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογίες. Επίσης, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις δικτύωσης ασύρματων και ενσύρματων τεχνολογιών συμπεριλαμβανομένης πληθώρας υπηρεσιών όπως ασφάλεια, ζωντανή μετάδοση δεδομένων κ.α.

Γιατί ξεχωρίζουμε;

Έμφαση στον πελάτη

Δεν αναπτύσσουμε απλά δίκτυα, δημιουργούμε δίκτυα βάσει των υπηρεσιών που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας αλλά και των αναγκών τους.

Ποιότητα

Δίνουμε έμφαση στην οικονομική λύση χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα των συσκευών που εγκαθιστούμε τηρώντας επιπλέον τον κανόνα της επεκτασιμότητας (scalability).

Μεθοδολογία

Όλες οι εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μας διέπονται από ασφάλεια ακολουθώντας την μεθοδολογία CIA: Confidentiality, Integrity, Availability.

Θέλουμε να ξεχωρίζουμε και το ίδιο ακριβώς θέλουμε για τους πελάτες μας.

Γιατί να επιλέξετε την Netrific;

Η εμπειρία μας στον χώρο του web hosting από το 2006 αλλά και της τεχνολογίας των δικτύων από το 2008 μας οδήγησαν στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για πελάτες που θέλουν αξιόπιστες λύσεις, αδιάλειπτη λειτουργία και ασύγκριτη υποστήριξη. Η ομάδα και οι συνεργάτες της Netrific, είναι κάτοχοι πολλαπλών πιστοποιήσεων, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δικτυακού εξοπλισμού. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις πιστοποιήσεις CCIE, CCNP, CCDP, CCNA, CCDA και MTCNA που διαθέτει προσωπικό της εταιρίας μας.

Αδειοδοτημένος πάροχος ΕΕΤΤ

eett_logo

Στα πλαίσια ανάπτυξης ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, η Netrific, έχει λάβει άδεια τηλεπικοινωνιακού παρόχου από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Δραστηριοποιείται στις Τηλεπικοινωνιακές και Δικτυακές υπηρεσίες υπό καθεστός Γενικής Αδείας με τον διακριτικό τίτλο Netrific και έχει αριθμό αδείας 13-123.

Πιστοποιήσεις

ccie_generic_med
ccnp_routingswitching_med
ccdp_design_med
ccna_routerswitching_med
ccda_med
mtcna
altarohypervcertified

 

Back to Top